بازرگانی ایلیا
خانه / کنسرو ماهی / خریدعمده کنسرو ماهی رکس پلاس

خریدعمده کنسرو ماهی رکس پلاس

خریدعمده کنسرو ماهی رکس پلاس از طریق بازرگانی ایلیا زیر نظر کارشناسان این مجموعه انجام می گیرد.

کنسرو ماهی رکس پلاس با کیفیت و قیمت مناسب وارد بازار رقابت کنسروهای ماهی شده است.

ماهی تن در آب نمک

 محصولی است که علاوه بر دارابودن پروتئین با قابلیت جذب بالا و اسیدهای چرب امگا۳ فاقد روغن اضافه است . از این رو برای افردی که در برنامه غذایی روزانه خود باید چربی کمتری مصرف می کنند از جمله سالمندان ، بیماران با کلسترول خون بالا بیماران قلبی و کسانی که رژیم کاهش وزن دارند،محصول مناسبی محسوب می شود.

خرید عمده کنسرو ماهی رکس پلاس

مراحل فرايند توليد کنسرو ماهی تن   

در اين قسمت به معرفی مراحل مربوط به توليد کنسرو ماهی تن به صورت سيستماتيک ميپردازيم بديهی است که هر کدام از اين مراحل دارای کنترل های مخصوص به خودش مي باشد و همچنين امکان دارد در شرکت های مختلف با توجه به امکانات و وسايل شان بعضی از اين مراحل متفاوت باشد ولی اساس روش يکی است:

۱– تخليه ماهی از کاميون سردخانه دار و جداسازی ماهی های زخمی

۲- انتقال به سردخانه زير صفر و کنترل دمای نگهداری (۱۸-)

۳- بيرون آوردن ماهی از سردخانه به اندازه مورد نياز جهت توليد

۴- ديفراست، یخ زدایی (Difrast)

۵- سرزنی و قطعه قطعه کردن ماهی و قصابی

۶- انتقال ضايعات ماهی به سردخانه ضايعات

۷- شستشوی قطعات ماهی

با توجه به فساد پذیر بودن محصول باید دقت شود که فاصله بین آماده سازی و مراحل بعدی به حداقل ممکن کاهش داده شود.

۸- چيدن قطعات ماهی بر روی سينی های پخت

۹- قرار دادن سيني های پخت در تونل اتوکلاو پخت اوليه

۱۰- پخت اوليه ( کنترل زمان و فشار و درجه حرارت پخت)

۱۱- انتقال ماهی پخته شده به قسمت جداسازی

۱۲- جداکردن استخوان و گوشت سياه و پوست ماهی و گوشت سبز شده و خميری و کندوئی شکل و با بوی آمونياکی توسط کارگران

۱۳- انتفال گوشت پاک شده به قسمت پرکن و ضايعات به سردخانه ضايعات

۱۴- پرکردن قوطی از گوشت(دستی يا با پرکن)

۱۵- کنترل وزن و وضع ظاهری قوطی پرشده

قوطی هایی که دارای وضع ظاهری نا مناسب و نیز وزن کمتری نسبت به استاندارد دارند از خط تولید خارج می شوند.

۱۶- انتقال قوطی به بخش نمک زنی و اضافه کردن نمک

۱۷- اضافه کردن فاز مايع (روغن يا آب نمک) به صورت داغ

۱۸- خارج کردن هوای داخل قوطی با دستگاه اگزاست

۱۵- کنترل وزن و وضع ظاهری قوطی پرشده

قوطی هایی که دارای وضع ظاهری نا مناسب و نیز وزن کمتری نسبت به استاندارد دارند از خط تولید خارج می شوند.

۱۶- انتقال قوطی به بخش نمک زنی و اضافه کردن نمک

۱۷- اضافه کردن فاز مايع (روغن يا آب نمک) به صورت داغ

۱۸- خارج کردن هوای داخل قوطی با دستگاه اگزاست

۲۰- اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat procesing)

۲۱- خنک سازی و خشک کردن جدار قوطی ها

۲۲- بسته بندی اوليه و کد گذاری

۲۳- انتقال به انبار قرنطينه

۲۴- انتقال به بخش بسته بندی نهايی و ليبل زنی پس از گرفتن تاييدی بخش کنترل کيفيت وحصول اطمينان از سلامتی محصول

در پایان فیلمی کوتاه از پرکردن قوطی ها به نمایش می گذارم.

منبع :www.fooda.ir

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش عاطفه کریمی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09127804922
شماره تلفن ثابت:02833789390
آدرس کانال: aradiliya@
آدرس سایت: www.cannedbean.ir
پست الکترونیکی:faezekarimi@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

کنسرو ماهی عمده

مراکز عرضه کننده مستقیم کنسرو ماهی عمده

کنسرو ماهی از محصولات غذایی بسته بندی شده است که از انواع ماهی تهیه شده …

بازرگانی ایلیا